5S – Curs online

De la 1 iulie va începe primul curs online despre 5S in limba română (după cunoştinţele mele – dacă greşesc, mă puteţi corecta), care are la bază experienţa cîştigată în primul curs la distanţă început acum 2 săptămîni (vezi http://leanromania.wordpress.com/2009/05/28/curs-la-distanta-initiere-in-5s/).

Cine doreşte să ia parte, poate să se înscrie la http://www.online-school.ro/managementul-performant-la-locul-de-munca_s445.html.

Vă aştept. Cine are întrebări sau doreşte mai multe detalii, să-mi lase aici un răspuns.

Numai bine,
Cristina

This entry was posted in Lean. Bookmark the permalink.

8 Responses to 5S – Curs online

 1. Lavinia says:

  Am incercat sa accesez linkul pentru inscriere, dar imi da eroare. Se mai fac inscrieri pentru cursul 5s?
  Rog detalii la adresa de mail furnizata, sunt foarte interesata.
  Multumesc.

  • Philean says:

   Nu mai este actual anuntul! În prezent, singurul curs gratuit este cel referitor la „Cele 7 pierderi”. Cursul 5S este disponibil doar cu plată.

 2. Simona says:

  Desigur, experienta de grup e si pentru trainer si pentru cursanti ceva care conteaza si atinge in mai multe feluri decat putem realiza… Dar chiar si asa, un curs online pregatit cu atentie si daruire, insotit de toate explicatiile necesare si un feedback deosebit de atent si amabil… nu poate fi altceva decat o reusita a trainerului. Depinde doar de interesul cursantilor pentru subiect si de perseverenta lor daca vor reusi sa culeaga si roadele :-).
  Pentru mine, acest curs de management practic, a prezentat un real interes… cred ca are aplicatii clare, foarte utile si, in plus, este pasibil de multe adaptari si dezvoltari constructive.

  Mult succes pe mai departe in activitate, Cristina, felicitari si multumiri!

 3. Elisaveta says:

  Am finalizat cursul Initiere in 5S. Recomand tuturor sa il urmeze. Este foarte util in organizarea muncii, mai ales cand sunt de urmarit mai multe domenii ale unei oranizatii. Apreciez calitatea suportului de curs, recomandarile facute, promptitudinea cu care trainerul a raspuns fiecarui e-mail, a observatiilor facute temelor pregatite de mine.
  Felicitari trainerului si sper sa mai pot fi implicata in alt curs organizat de Cristina Musat

 4. Alin says:

  Am participat la acest curs. Il consider interesant, folositor, cu informatii practice si exemple concrete. Discutiile cu trainerul, in paralel cu desfasurarea cursului, reduc f. mult dezavantajele distantei. Ptr. implementarea 5S este nevoie de o echipa iar cursul se adreseaza tuturor. Felicitari si SUCCES!

 5. philean says:

  Multumesc mult pentru aprecieri – nu pot sa spun ca nu imi face placere sa stiu ca ceea ce fac nu este fara rost 🙂 ! Ca trainer, am mult mai mare experienta la cursurile “fata-in-fata”, unde pot usor sa-mi dau seama de dinamica grupului, dar nu stiam exact care vor fi reactiile la un curs “la distanta”, unde practic nu exista prea multa interactiune.
  Imi pare bine ca macar un “cobai” nu regreta experienta!
  Numai bine
  cristina

 6. Rodica says:

  Indraznesc sa te felicit si sa recomand cursul, pentru ca sunt unul dintre “cobaii” supusi experientei primului curs la distanta 5S. Si, sunt un “cobai” satisfacut. Managementul performant la locul de munca, 5S, include informatii si aspecte practice care pot fi implementate la orice loc de munca. Cursul este util atat managerilor, cat fi celor din posturi de executanti – pentru fiecare este ceva de invatat, fiecare poate contribui la cresterea performantei, a calitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *