About

Lean este util pentru imbunatatirea activitatilor curente.  Acest blog aduce informatii despre Lean in limba romana si isi doreste sa-i atraga pe utilizatorii de instrumente Lean din Romania, pentru a-i implica in discutii.

Philean inseamna “prietenie” in limba greaca , asadar de ce sa nu ne imprietenim si sa invatam unul de la celalalt? Mai multe informatii despre mine si despre firma mea se afla pe www.philean.ro si http://philean.wordpress.com.  Sper sa ma contactati.  Pe curind.  Cristina

 

2 Responses to About

 1. philean says:

  Imi pare rau de vestea cu restructurarea!
  Din ce stiu eu, exista ceva incercari ale unor profesori pentru a introduce niste cursuri referitoare la Lean – materiale exista deja destule, s-au mai facut niste traduceri “neoficiale” prin ASE si pe la Politehnica, doar ca in zona academica ajung mai greu experienta si exemplele practice. Apoi exista vreo 5-6 firme (pe care le stiu eu – pot sa fie mai multe, de fapt) care ofera cursuri de initiere in Lean (inclusiv eu am avut anul acesta doua serii de cursuri). In rest este Internet-ul aproape infinit in ceea ce priveste multitudinea surselor de informatii disponibile.
  Apoi exista ceva firme care cautau specialisti Lean – desi in ultimele luni nu prea am mai vazut astfel de anunturi …
  Asa ca nu stiu ce sa-ti raspund la intrebare – dar iti doresc mult succes in orice ai decide sa faci in continuare!
  Pe curind si numai bine,
  Cristina

 2. Mihaela Ciobanu says:

  Buna, Cristina,
  Am terminat anul acesta Masterul la Facultatea de Mecanica, iar tema mea de dizertatie a fost “A lean approch to delivey management” la firma la care lucram pana ieri cand mi-au restructurat postul.Eram responsabil livrari si firma mi-a platit masterul.Acum imi caut un loc de munca si as dori sa continui abordarea Lean mai departe, as dori sfatul tau legat de abordarea Lean, vreau sa studiez mai mult despre Lean, pentru ca ma pasioneaza.
  Ce crezi ca trebuie sa fac in continuare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *