Părerile unor foşti cursanţi

Iată ce spun unii dintre cei care au parcurs cursurile la distanţă oferite de Philean:

„Am reuşit în sfârşit (a durat mult pînă m-am apucat de studiu) să parcurg materialul de training aferent 7W, mi-a plăcut sincer tare mult, acum aştept cu nerăbdare să lansaţi şi cursul online de iniţiere în TPM.” (Lucian Margin)

„Cursul SMED a fost foarte atractiv, m-a făcut să aştept cu nerăbdare şi interes fiecare lecţie nouă. După acest curs încep sa privesc altfel fiecare activitate pe care o fac… mă gândesc cum pot să o fac mai bine.” (Lucian Margin)

“Am finalizat parcurgerea cursului 7W, pentru care vă mulţumesc încă o dată. A fost un material de curs bine structurat, cu exemple şi explicaţii clare.” (Irina Coiciu)

„Mulţumesc pentru feedback-urile transmise în urma rezolvării exerciţiilor din cadrul temelor cursului despre SMED! Doresc să păstram legătura atât pentru acumularea de noi cunoştinţe referitoare la metodele Lean, dar şi ulterior pentru aplicarea acestora, eventual şi în cadrul unor proiecte comune.” (Irina Coiciu)

„Ce mi-a plăcut:

a)      Aplicarea teoriei în practică prin temele pe care le-am avut de întocmit

b)     Pe parcursul cursului am conştientizat faptul că sunt numeroase situaţii în care pot aplica SMED în afara activităţilor de producţie şi îmi pot îmbunătăţi viaţa! (situaţii cărora nici nu le acordam importanţă înainte). Văd anumite situaţii din altă perspectivă acum.

c)      Promptitudinea cu care mi-ai răspuns de fiecare dată.

d)     Ai sădit o sămânţă de curiozitate în mine şi îmi doresc să aprofundez cunoştinţele.

e)      Iniţiativa şi efortul tău de a oferi un curs gratuit prin care ai îmbunătăţit viaţa la câţiva oameni. Felicitări! A fost o experienţă frumoasă de învăţare. Mulţumesc din suflet!” (Inga Panfil)

„Va mulţumesc pentru tot şi mărturisesc că îmi pare rău că s-a terminat cursul, dar pot spune că am rămas cu achiziţiile acumulate datorită dv.” (prof. Mihaela Basu)

„Va mulţumesc pentru tot! A fost un curs extraordinar. Vă voi recomanda cu plăcere serviciile.” (Florin Bobu)

“Mulţumiri pentru toata munca dumneavoastră, amabilitate, promptitudine şi flexibilitate. (Simona Panaitescu)

„Mulţumesc mult pentru calitatea cursului oferit, promptitudinea în răspunsuri, feedback-ul oferit. Vă rog să păstraţi adresa de mea de contact în cazul în care veţi organiza şi alte cursuri.” (Nicoleta Cotovitchi)

„Ce mi-a plăcut? Posibilitatea de a dialoga prin emailuri, practic a redus, chiar eliminat inconvenientul distanţei. De apreciat promptitudinea şi calitatea răspunsurilor/sfaturilor primite. Un alt avantaj a fost posibilitatea de a primi informaţii şi mai ales de a răspunde la orice oră, acest lucru a constituit un avantaj ptr. mine (sunt convins că şi ptr ceilalţi colegi participanţi) şi mi-a lăsat posibilitatea de a continua programul normal de lucru la birou.” (Alin Covasa)

Si niste imagini care arata activitatile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *