Curs SMED la distanţă – GRATUIT – cu începere din 25 iunie 2012

Aşa cum ştiu cei cîţiva cititori care urmăresc acest blog, în fiecare an organizez un curs gratuit la distanţă, adresat celor care doresc să afle mai multe despre Lean, în general, sau despre unele instrumente specifice.

În acest an, voi face un curs la distanţă gratuit de iniţiere in SMED, cu începere din data de 25 iunie 2012.

Cum nu voi reuşi să lucrez cu mai mult de 20 de participanţi, voi face înscrierile în ordinea primirii cererilor de participare, însoţite de o scurtă descriere a ocupaţiei curente şi de o scurtă motivare a intenţiei de participare.

Dacă numărul de înscrieri va fi mai mare decît numărul maxim anunţat anterior, voi selecta aleatoriu participantii din lista de persoane inscrise (prin generarea unui şir de numere aleatorii, alese din intervalul de la 1 la n, unde n va fi numărul de persoane înscrise).

Aştept deci mesajele celor interesaţi! Puteţi citi cîteva detalii despre curs din fişierul de mai jos.

SMED-Invitatie_curs_la_distanta

Numai bine,
Cristina

 

 

This entry was posted in Instrumente, Lean, Training and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Curs SMED la distanţă – GRATUIT – cu începere din 25 iunie 2012

 1. Grigorut Alexandru says:

  Bună ziua,
  Sunt inginer tehnologia construcţiilor de maşini. Înainte de 1989 am coordonat o secţie de construcţie scaune de tractoare, camioane, etc. În 1990,1991 am coordonat producţia unei fabrici din Braşov. Din 1993 am o firmă care se ocupă printre altele şi de producţie. Cred că acest curs este interesant şi îmi doresc să îmi îmbogăţesc cunoştinţele, în ceea ce priveşte conceptele de producţie. Vă mulţumesc.

 2. Mihalache Alina - Corina says:

  Pana acum nu am mai auzit de acesta metoda SMED si de aceea as dori sa particip si eu la acest curs. Am urmat si cursul 5S de care am fost foarte incantata si care mi-a fost de real folos. In prezent sunt in cautarea unui job si consider ca niste “cunostinte” in plus nu strica!
  Va multumesc!

 3. Irina C says:

  Buna ziua,

  Prin prezenta solicit inscrierea la cursul SMED pe care il organizati.
  Am absolvit studii superioare si de masterat in domeniul calculatoare (Univesitatea Politehnica din Bucuresti), informatica economica (ASE, Cibernetica) si respectiv Sisteme informatice pentru managementul proceselor si resurselor economice (Master ASE, Cibernetica). In prezent sunt consultant business si IT intr-o companie multinationala, insa in viitorul foarte apropiat voi prelua activitatile de management al proceselor in companie (modelare as-is, monitorizare procese, imbunatatire procese, etc). Consider oportun acest curs de intiere SMED pe care il organizati si in acest sens adresez rugamintea de inscriere pe listele de participare.

  Revin cu un e-mail detaliat pe adresa de e-mail anuntata, info@philean.ro.

  Cu respect,
  Irina C.

 4. Simona says:

  Buna ziua,

  Nu am mai auzit pana acum despre aceste concept, dar imi pare foarte util. La servici sunt profesoara, acasa sunt mamica. Am multe sarcini de efectuat, mai ales ca noi, cadrele didactice, ne ducem serviciul si acasa. As dori sa ma inscriu la acest curs pentru a reusi mai usor sa imbin cele doua roluri si sa ma organizez mai bine. Multumesc.

 5. Elena T says:

  Buna,
  sunt inginer la o firma multinationala unde s-a inceput implementarea metodei Lean.Sunt in mare familiarizata despre principiile Lean, tipurile de pierderi si instrumentele Lean, dar as vrea sa-mi imbogatesc cunostintele si sa le aplic acolo unde lucrez.De aceea as dorii sa particip la cursul SMED.

 6. Gabriela B. says:

  Buna ziua,
  Ma numesc Gabriela, am 39 de ani si as dori sa ma inscriu la cursul dvs la distanţă gratuit de iniţiere in SMED.
  In prezent sunt coordonator proiecte si programe in cadrul unui ONG .
  Motivatia participarii la acest curs este determinat de faptul ca imi doresc sa imi pot folosi in mod eficient timpul pentru a putea sa pun in practica macar o mica parte din ideile de proiecte pe care le am, dar si mai important, sa am timp pentru cei doi copii ai mei, care au nevoie de multa atentie si afectiune. Pentru ca la momentul actual consider ca legea lui Murphy (din invitatia dvs) mi se potriveste foarte bine si ma pierd in foarte multe amanunte care-mi mananca timpul, participarea la cursul dvs m-ar putea ajuta sa-mi organizez mult mai bine sarcinile zilnice si sa elimin macar o mica parte din timpii “morti” ai unei zile ceea ce ar constitui pentru mine un imens castig.

  Cu stima,
  Gabriela

 7. Viorica says:

  Buna ziua,

  Va rog frumos sa-mi spuneti cum ma pot inscrie la cursul SMED?

 8. Liliana C. says:

  Traim intr-o societate mereu in miscare, transformabila si provocatoare, in acelasi timp, o societate care ne provoaca in primul rand la adaptare. Mi se pare a fi un curs ce ar putea sa deschida noi perspective de abordare a realitatii de zi cu zi, un bun prilej de a ne inarma cu instrumente necesare in lupta noastra cu obstacolele si o sansa de a descoperi alternative la ceea ce stim deja.

 9. Lucian Margin says:

  Buna,
  Numele meu e Lucian Margin, am 38 ani, sunt din Cluj-Napoca, ma ocup(sunt Business Consultant – production management) cu implementarea modulul de Planificare&Productie a unei solutii ERP dedicata firmelor cu activitate de productie si specializata pe industria Automotive.
  Tinand cont ca majoritatea firmelor la care implementez aplicatia ERP activeaza in domeniul Automotive vreau neaparat sa ma perfectionez in tot ceea ce insemna productia lean astfel incat sa fiu cat mai aproape de asteptarile acestor clienti, in sensul ca aplicatia ERP pe care ei o utilizeaza sa fie cu adevarat un instrument util pentru productia lean.

 10. Adrian S. says:

  Buna, ma bucur sa vad ca sunt persoane care tint sa inteleaga conceptele de productie. Din pacate majoritatea firmelor din Ro nici nu vor sa auda de programe pentru imbunatatire, etc. considerandu-le o pierdere de timp. Sunt inginer de proces si aplic uneltele lean intr-o productie de asamblare manuala. As dorii sa particip la SMED, desi stiu principiile metodei, imi place sa aprofundez cunostintele.

 11. camelia grumeza says:

  lucrez intr o societate , prestatoare de servicii -aflata in insolventa, pe post de inginer CT.C. . am 36 de ani si activez in aceasta societate de la varsta de 18 ani.
  in scurt timp se vor face restructurari majore si reduceri salariale pentru angajatii ce vor ramane in cadrul societatii !
  binenteles ca m am gandit si am cantarit , si cantaresc , piata locurilor de munca si doresc sa mi schimb locul de munca chiar si domeniul de activitate . dupa cum cred ca stii , inginerii sunt mai putin priceputi in arta conversarii , si in dorinta de a anihila acest “defect “te am gasit si te urmaresc de aprox.un an . vreau sa urmez acest curs pentru a mi dezvolta aria personala pentru a putea trece mai usor de interviuri , de trac , pentru incredere personala , un loc de munca- de ce nu – in vanzari etc.
  iti multumesc mult pentru ceea ce faci, pentru ajutorul pe care ni-l oferi !

 12. Pingback: Curs SMED la distanta GRATUIT cu incepere din 25 iunie 2012 | LeanRomania Weblog

 13. Pingback: Curs SMED la distan GRATUIT cu ncepere din 25 iunie 2012 | Philean's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *