Lumea si Philean!

Buna ziua!

Să ne cunoaştem!

Numele meu este Cristina Muşat şi doresc să vă invit într-o călătorie de descoperire a ceea ce ne place!

După 20 de ani de muncă, cu mai multe sau mai puţine performanţe (depinde cu cine mă compar !?!), am decis să renunţ la şefi şi obligaţii şi să fac doar ceea ce-mi place. Din 2006 lucrez la firma mea – Philean – şi de-atunci muncesc parcă şi mai mult, dar pot alege doar ceea ce vreau să fac, iar satisfacţia vine din faptul că nu am cui mă împotrivi!!!

Philean inseamna “prietenie” in limba greaca. In romana, provine din Phi + Lean.

Phi (φ) este considerat de mulţi ca simbolul îmbunătăţirii continue, parte a spiralei calităţii.

Lean este filozofia activităţilor derulate fără pierderi şi implică orientarea asupra activităţilor ce adaugă valoare pentru client. Este aplicabilă în producţie sau în orice alt domeniu al activităţii umane, inclusiv în viaţa noastră de zi cu zi.

Satisfacţia personală este determinată de justa corelare dintre ceea ce dăm şi ceea ce primim de la ceilalţi. Echilibrul între ceea ce ne place şi compromisurile pe care trebuie să le acceptăm este cheia fericirii individuale, de aceea este util să observăm şi să reducem eforturile care produc insatisfacţie, în acelaşi mod în care specialiştii Lean Manufacturing analizează şi conduc procesele dintr-o organizaţie. Îmbinînd cele două componente, am obţinut numele Philean.

Prin Philean doresc sa contribui la crearea de încredere, confort, satisfacţie, siguranţă, progres pe parcursul eforturilor de îmbunătăţire continuă a performanţelor, prin reducerea activităţilor ce nu adaugă valoare, respectiv prin realizarea mai eficientă a cea ce produce valoare. Într-un cuvînt, deoresc să cultiv prietenie în mediul de afaceri puternic competitiv.

This entry was posted in Training and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *