Iniţiere în Lean – pentru cei interesaţi de îmbunătăţirea proceselor

Se apropie toamna şi ar cam fi cazul să ne detaşăm de perioada concediilor, pentru a ne concentra asupra îmbunătăţirilor necesare, dacă vrem să ne fie mereu din ce în ce mai bine.

Aşa că este momentul să lansez o nouă serie de două module de iniţiere în Lean, pentru cei care vor să înţeleagă mai bine modul în care pierderile ne dublează eforturile şi ne înjumătăţesc rezultatele dorite.

De asemenea, pentru că în COR există o serie de noi ocupaţii pentru cei interesaţi de managementul proceselor, vă invit să participaţi la două cursuri autorizate de specializare ca “MANAGER ÎMBUNĂTĂŢIRE PROCESE” sau “SPECIALIST ÎMBUNĂTĂŢIRE PROCESE” (cod COR 241946 , respectiv 241928).

Ataşez aici invitaţia şi formularul de participare, conţinutul modulelor de iniţiere, fişele cursurilor autorizate de specializare şi standardele ocupaţionale pentru cele două ocupaţii noi din COR.

InvitatieStagiiInitiereLean

Formular_training

CuprinsStagiiInitiereLean-10.2009

A5-Specialist_imbunatatire_procese-oct09

Specialist-imbunatatire-procese

A6-Manager_imbunatatire_procese-oct09

Manager-imbunatatire-procese

Bineînţeles că aştept comentarii, întrebări, sugestii sau opinii. Şi mai ales sper să vă intereseze aplicarea principiilor şi metodelor Lean, indiferent dacă activaţi în producţie, servicii sau alte sectoare. Pentru că eu îmi doresc să găsim idei pentru ca să obţinem mai plăcut, mai bine şi mai repede ceea ce ne dorim.

Pe curînd,
Cristina

This entry was posted in Imbunatatire, Instrumente, Lean, Romania, servicii, Training and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *