Iniţiere în Lean Six Sigma – aprilie 2013

Între 8 – 10 aprilie 2013 (Modulul 1) şi 22 – 24 aprilie 2013 (Modulul 2) voi organiza în Bucureşti un curs deschis de iniţiere în Lean Six Sigma.

Pot participa toţi cei care vor să îşi simplifice viaţa şi modul de lucru – prin reducerea sau eliminarea activităţilor consumatoare de timp şi resurse, fără să le aducă în schimb ceva valoros (lor, clienţilor sau celor din jururl lor).

Abordarea pe care o folosesc eu este cea de jos în sus – întîi aderăm noi, individual, la filozofia Lean Six Sigma, şi de-abia apoi ne putem gîndi la îmbunătăţiri continue realizabile la nivelul unei organizaţii. Altfel, shimbările făcute de sus în jos fac parte din categoria “minunilor ce ţin doar 3 zile”, totul revenind rapid la situaţia “problematică” anterioară.

Aşadar vă invit să mergem împreună spre mai bine, pentru ca ceea ce facem să fie mai plăcut, mai bine, mai repede“.

Pentru detalii, am ataşat materialele de prezentare, iar pentru întrebări – nu ezitaţi să mă contactaţi!.

Vă aştept!

Numai bine,
Cristina

Invitaţie curs LSS

Formular înscriere curs LSS

Calendar cursuri aprilie

P.S. Si pentru că astăzi este 8 martie, le doresc tuturor doamnelor şi domnişoarelor din lume o zi frumoasă, urmată de şi mai multe zile frumoase!

This entry was posted in Imbunatatire, Lean, Lean Six Sigma, servicii, Training and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Iniţiere în Lean Six Sigma – aprilie 2013

 1. Nicolae Cismasu says:

  Buna ziua,

  Puteti va rog sa-mi spuneti care este programul cursurilor Lean Six Sigma pentru restul anului 2013?

  Cu stima,
  Nicolae Cismasu

  • Philean says:

   Vom avea un curs deschis in septembrie sau octombrie – va voi anunta din timp. In rest, sint disponibile cursurile la distanta – 7W, 5S si SMED. Cyrsul despre cele 7 pierderi este si in varianta de curs gratuit.
   Numai bine,
   Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *