NOU! Curs la distanţă de INIŢIERE ÎN LEAN pentru cei care lucrează în sistemul de SĂNĂTATE de la 1 iulie 2010!

Criza în sistemul românesc de sănătate a început cu mult înainte de 2009. Pentru că nu am experienţă – decît ca pacient – în ceea ce priveşte managementul şi organizarea activităţilor din cabinetele medicale, spitale sau orice alte organizaţii care oferă servicii medicale, începînd de anul trecut am pornit colaborarea cu un reprezentant din sistem – Rodica Chirculescu – medic primar si formator după cerinţele specifice din sistemul de sănătate. Munca noastră împreună s-a concretizat pentru început în acest curs la distanţă de iniţiere in Lean – Cele 7 PIERDERI LEAN care ne diminuează PRFORMANŢELE, cu o durată maximă de o lună, de la 1 iulie 2010, pe care îl oferim celor interesaţi să reducă pierderile cronice.

Pe scurt, este clar că în orice tip de organizaţie, de la cabinetul medical individual şi pînă la clinicile private ori spitalele de stat, există pierderi – şi nu este vorba neapărat de pierderi contabile, ci de toate acele activităţi interne care produc mai mult risipă decît satisfacţie pentru cei implicaţi. Identificarea celor 7 pierderi tipice sistemului Lean de management, uzual întîlnite în orice organizaţie, permite rezolvarea multora dintre problemele cu impact negativ asupra performanţelor dorite, fără a fi necesare investiţii suplimentare.

Ataşez materialele de invitaţie pentru participarea la acest curs, cu toate detaliile necesare.

7W-Invitatie_curs_la_distanta_Lean_sanatate

Curs_la_distanta_Lean_sanatate-detalii

Formular_curs_distanta_Lean_sanatate

Pentru informaţii suplimentare, aşteptăm să ne contactaţi – fie scriind un comentariu pentru a ne da adresa de mail de contact (nu va fi făcută publică, ci va fi folosită doar pentru comunicare directă în scopul clarificării aspectelor legate de curs), fie folosind adresa mea de mail din fişierele anexate. Tot aşa puteţi obţine datele de contact ale Rodicăi, pentru a discuta direct cu ea, în ceea ce priveşte întrebările sau neclarităţile legate de utilitatea aplicării Lean în sistemul de sănătate!

Aşadar, vă aşteptăm cu interes, dacă doriţi să învăţaţi ceva nou care să vă ajute în rezolvarea unora dintre problemele cronice cu care se confruntă sistemul de sănătate.

Cu drag,
Cristina şi Rodica

This entry was posted in Imbunatatire, Lean, management, servicii medicale and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *