NOU – Cursuri de iniţiere în Lean la distanţă!

Doriţi rezultate mai bune? Este posibil doar dacă fiecăruia ne este mai bine!

Philean

Dacă vă interesează să aflaţi cum se pot reduce pierderile uzual întîlnite în orice organizaţie, vă propun o soluţie simplă, ieftină şi avantajoasă, care să vă ajute să învăţaţi mai plăcut, mai bine, mai repede: participarea la un curs la distanţă de iniţiere în Lean.

▫        De ce este mai plăcut un curs la distanţă?       
Un curs la distanţă îţi oferă posibilitatea de a te informa si de a studia ceea ce te interesează acolo unde şi cînd alegi, chiar şi în papuci, dacă aşa te simţi bine! Mai mult, poţi alege ritmul dorit de învăţare, fără să mai depinzi de un program stabilit de alţii. Dar dacă totuşi ai nevoie să interacţionezi cu persoane interesate de aceleaşi subiecte, poţi să intri în comunitatea foştilor şi actualilor cursanţi (http://leanromania.ning.com), unde poţi pune în discuţie ceea ce te preocupă.

▫        De ce este mai bine în cazul unui curs la distanţă?      
În primul rînd, un curs la distanţă este mai ieftin, nu pentru că ar fi de calitate mai slabă, ci pentru că nu mai trebuie să plăteşti alte costuri directe şi indirecte legate de organizarea şi desfăşurarea cursului. În al doilea rînd, nu mai trebuie să pleci de la locul de muncă pentru o anumită perioadă, lăsîndu-ţi sarcinile de lucru să fie acoperite de alţii. Iar în al treilea rînd, dar nu cel din urmă, ai o relaţie privilegiată cu responsabilul de curs – poţi pune întrebări, fără a te mai gîndi la ce părere ar avea ceilalţi colegi de curs!

▫        De ce înveţi mai repede la un curs la distanţă? 
Nu mai trebuie să aştepţi formarea grupului de învăţare, nici să-ţi mai planifici deplasarea într-un alt oraş pentru a participa la un curs! Poţi începe la data pe care o doreşti – imediat ce ai decis că vrei să parcurgi un curs anume.

Pentru început, sînt disponibile 3 cursuri:

      ▫   5S – ca prim pas spre management vizual
      ▫  Cele 7 PIERDERI care ne diminuează PROFITUL
      ▫  SMED – Cum sa ne fie mai usor sa trecem imediat de la ceea ce facem acum la altceva?

 

Cursurile propuse se adresează tuturor celor care vor să-şi îmbunătăţească performanţele la locul de muncă, cu precădere managerilor şi celorlalţi angajaţi cu responsabilităţi specifice pentru planificarea, controlul, conducerea şi îmbunătăţirea proceselor dintr-o organizaţie.

În viitor, vor urma alte cursuri de sine stătătoare, care vor aborda competenţe şi metode Lean esenţiale: Principiile Lean, Metode standard de lucru,  VSM, Poka Yoke şi Management vizual,  Indicatori Lean, Lean în servicii, Comportamente Lean şi elemente de managementul schimbării, Hoshin, Kaizen, AMDEC/FMEA, TPM, Rezolvarea problemelor, Metode creative pentru rezolvarea problemelor, Comunicare organizaţională.

Nu uita cele mai costisitoare 6 cuvinte în afaceri: ‘Întotdeauna am lucrat în acest mod.’  (Catherine DeVrye)

5S-Invitatie_curs_la_distanta
7W-Invitatie_curs_la_distanta
SMED-Invitatie_curs_la_distanta
formular_curs_distanta
Curs_la_distanta-detalii

This entry was posted in Imbunatatire, Instrumente, Lean, Romania, servicii, Training and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *