Cursuri gratuite

Cursuri gratuite oferite celor care vor să ne testeze.

Pentru moment, este disponibil doar cursul:

Cele 7 PIERDERI  care ne diminuează PERFORMANŢELE
(Nota: Pentru a avea acces la acest curs gratuit, este suficient să-mi trimiteţi cîteva date personale (nume, ocupaţie şi domeniu de lucru/interes) – pe care nu le voi face publice si nu le voi utiliza în niciun fel – ele îmi sînt utile doar ca indicaţii pentru tipurile de exemple pe care le folosesc în materialele de popularizare.)

23 Responses to Cursuri gratuite

 1. Aurel MARES says:

  Buna ziua

  Sunt interesat de cursul dvs. Ma numesc Aurel, Staff Tehnic la o firma care ofera servicii industriale.

  Va multumesc anticipat,
  Aurel

 2. Rusea Vita says:

  Buna ziua,
  Din pacate deabia acum am descoperit acest blog. Sunt informatii foarte utile si interesante. Daca mai este valabil, as vrea si eu acest curs gratuit.
  Multumesc anticipat!

 3. Iuliana Ionescu says:

  Sunt interesata de cursul Lean
  Sunt inginera si lucrez in domeniul mentenantei

 4. Cristina says:

  Va salut,
  Mai este disponibil cursul gratuit?
  Cristina, economist, domeniu de interes: Lean.
  Doresc mult sa particip la acest curs

 5. Anca says:

  Buna, ma numesc Anca, sunt economist si doresc sa incep o afacere. Va multumesc

 6. Ion Nuta-Zanfir says:

  Buna ziua ,
  Numele meu este Ion Nuta-Zanfir , sunt Production Leader la o companie de packaging si student TCM .As dori sa particip la acest curs gratuit , cred ca ar fi foarte benefic pentru ceea ce fac .
  Va multumesc !

 7. Mihai Malinici says:

  Buna ziua,

  Numele meu este Mihai si sunt interesat de acest curs. Sunt masterand si mi-am ales ca lucrare de disertatie acest subiect, mai exact 5S Metodologie si implementare/Studiu de caz: Implementare 5S in cadrul firmei in care lucrez. Mentionez ca ocup functia de inginer mecanic. Am terminat terminat facultatea de Inginerie Industriala, domeniul TCM. Va rog sa ma ajutati cu informatii,

  Multumesc

 8. Simona Mandra says:

  Buna ziua,
  Numele meu este Simona si sunt interesata de acest curs de Lean. Sunt studenta si mi-am ales ca proiect de diploma acest subiect.
  Va rog sa ma ajutati cu informatii!

  Multumesc!

 9. Silaghi Paul says:

  Buna.
  Ma numesc Paul si as dori sa particip la acest curs.
  Va rog sa-mi dati detaliile si modalitatea de a incepe cursul.

 10. Suciu Adrian says:

  Buna ziua.
  Ma intereseaza participarea la acest curs. Va rog mai multe detalii referitoare la data de inscriere, conditii de participare, structura curs, etc.
  Va multumesc.

 11. Buna ziua. Sunt consultant accesare fonduri neramburabile si sunt interesata sa particip la cursul pe care il organizati. Multumesc.

  • Philean says:

   Din păcate, adresa de e-mail pe care mi-ați dat-o nu funcționează, pentru că manualul trimis s-a întors cu mesaj de eroare (550 No Such User Here).

 12. Alin says:

  Daca ajungem sa ne cunoastem cu adevarat, sa ne definim obiectivele majore in viata, sa luptam cu ardoare pentru atingerea scopurilor propuse fara sa ne doboare absolut nimic, atunci vom deveni cei mai impliniti. Acest curs este despre autocunoastere si autoperfectionare.

 13. Ani says:

  Buna. As dori sa particip la acest curs daca mai este disponibil. Domeniul in care activez este managementul deseurilor. Multumesc.

 14. Mihail says:

  Buna ziua,
  Ma numesc Mihail, sunt tehnician asigurarea calitatii in industria alimentara. Sunt interesat de cursul “Cele 7 pierderi care ne diminueaza performantele” deoarece este un domeniu nou pentru mine si imi doresc sa aflu mai multe despre principiile LEAN.

  Va multumesc anticipat,
  Mihail

 15. Buna ziua ,
  As dori sa primesc informati si daca este posibila participarea la cursurile tinute de dumneavoastra.
  Lucrez ca inginer productie la o companie Franceza, si as dori sa imi imbunatatesc cunostintele lean manufacturing.
  Multumesc.

 16. cipri says:

  Buna ziua

  Ma numesc Ciprian, sunt inginer productie, si as dori sa particip la acest curs sau orice curd de genul acesta daca mai este de actualitate. Sau daca se pot trimite materiale pe mail ar fi foarte bine

  Multumesc

 17. Cristian says:

  Buna ziua.
  Numele meu este Cristian, lucrez ca si sef de productie intr-o companie din Baia Mare in industria prelucrarii lemnului si as dori sa imi imbunatatesc performantele prin cursul gratuit LEAN.
  Va multumesc

 18. Buna ziua,

  Un partener important al nostru (firma de top mondial in industria energetica) ne-a recomandat asimilarea si aplicarea sistemului Lean Manufacturing.
  As dori sa obtin materialul de curs gratuit precum si alte carti sau materiale documentare, preferabil in limba romana

 19. DELIA says:

  Buna ma numesc Delia sunt de meserie coafor lucrez in acest domeniu si sunt interesata de cursurile gratuite pe care le organizati

 20. Gabor says:

  mai este actual ? se pot trimite aceste lectii pe email as dori si eu
  Multumesc

 21. Lucica says:

  Buna ziua,

  va admir pentru munca depusa pe site si blog. Sunt inginer chimist si as vrea sa stiu mai multe despre sistemul Lean si Philean- am fost si in somaj- doresc sa-mi imbunatatesc cunostintele pentru ca odata cu varsta ai acces tot mai greu la cursuri de perfectionare sau specializare, As putea avea acces la unul dintre cursurile gratuite?
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *